Știați că o brățară Pandora se poate micșora?

Brăţara Pandora pe mână

Eu nu mi-am bătut capul cu asta până acum o lună când soțul meu mi-a făcut cadou una, uite așa din senin. Bine întâi mi-a luat un charm care a crezut el că este pandantiv. A mai luat unul. Motiv pentru mine să cer și brățara. Și-am primit-o. Din păcate era foarte largă nu o puteam purta. A mai cumpărat cateva charmuri. Prea largă.

Am pus pe ea și charmuri_gablonțuri. Degeaba!

Și uite așa din vorbă-n vorbă aflu că se poate scurta.

Noroc că el mai fusese de două ori la acel magazin.
Știa el că oamenii de acolo fac lipitura cu laser!!! Si o fac bine!
Așa că de ziua copilului mi -a făcut cadou și scurtarea brățării.
Da, ne-am dus așa într-o doară să vedem dacă este deschis. Nu știa nici cum se numește. Nu puteam verifica programul pe FB.
Acum știu. Si deși 1 iunie e ziua liberă, era deschis.
Vine tânărul, se uită la brățară o pune pe cântar, ne ia datele…ne spune prețul
20 lei. Soțul vrea să plătească. Tânărul refuză.
Politica firmei: nu luăm bani pe un serviciu pe care nu l-am făcut. Dacă nu mai puteți trece pe aici deseară vă sunăm noi mâine.
Ne-au sunat.

– Ce chestie, zice soțul. Auzi la el că nu ia banii înainte!!!

– Păi nici eu nu iau banii înainte, îi zic, după ce aflu de la client ce fel de text își dorește, îl scriu, îl trimit pe mail sau pe messenger, unde dorește, și-i spun prețul. Dacă e ok, fac contractul și factura.
– Stai, că nu-i același lucru. Aici primesc produsul adică brățara, dau banii. Tu trimiți textul pe internet. Dacă zice că nu-i place și nu-ți plătește?
– Îmi asum!
– Dar el poate folosi textul tău.
– Da! Poate. Dar de ce ar face-o? Dacă a cerut un text înseamnă că are nevoie de vizibilitate în piață. Coca Cola de ce-și face încă reclamă? Nu știe lumea de ea? Știe! Și face multe reclame. Sigur l-aș vedea postat. Că doar mă învârt prin aceleași medii! Adică platforme! Aș putea să scriu că e un text pe care l-a comandat și nu l-a plătit. De ce ar risca pentru o sumă relativ mică numele bun pe care încearcă să și-l construiască? Crezi că ar mai găsi oameni cu care să lucreze? Mai ales acum când multe afaceri sunt în mediul on_line. E gălăgie mare. Atragi atenția asupra firmei tale prin text și video. Stai că și în video e nevoie de ceva text. Până acum nu am întâlnit astfel de oameni, să dea Domnul nici să nu aud de ei.
Azi am primit brățara. Îmi place.
Mulțumesc MOHI!
Unde oi fi dosit eu un inel rupt???

 

 

 

 

 

Gabriela Marinescu

Am multe roluri: fiică, soră, soție, mamă, mătușă, verișoară....
Aș fi vrut să fiu profesoară, dar viața m-a dus către o facultate cu profil tehnic. Nu știu dacă era în firea mea partea pragmatică; poate liceul industrial, mai apoi facultatea de electrotehnică m-au determinat să fiu o persoană practică. Mânuiesc cu ușurintă o bormașină electrică, o motosapă, repar instalația sanitară, dar cel mai mult îmi place să mânuiesc stiloul.
Îmi plac cuvintele. Sunt fascinată de puterea lor. Cu un cuvânt poți mângâia sau lovi.
Eu sunt Gabriela Marinescu

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Privacy Policy