CashClub platforma care te plătește când plătești

Ai auzit pe cineva spunând:

Azi la CEC un leu depui, mâine el va scoate pui….

Este un vechi slogan folosit de CEC (acronimul de la Casa de Economii și Consemnațiuni) care în perioada de dinainte de 1989 era afișat chiar și pe coperțile caietelor.

 

Încet, încet se inducea ideea economisirii. Carnetele de cecuri erau tipărite pe hârtie, se completau cu stiloul obligatoriu cu cerneală de culoare albastră. Aveau rubrici pretipărite pentru depozite și valoarea dobânzii. În josul paginii erau chenarele speciale pentru ștampilele cu data actualizării depozitului.

 

Tatăl meu alesese depozitul cu scadență la 6 luni ca să nu mai stea la coadă lunar. Ori de câte ori venea acasă, mai privea odată sumele scrise. Întotdeauna aprecia scrisul uneia dintre angajate, literele rotunde, egale, având aceeași apăsare a peniței pe hârtie. 

sursa: Internet

Născut în 1941 la sat, într-o familie cu mulți frați, a înțeles că pentru a putea face față cheltuielilor din ce în ce mai mari, trebuia să economisească.

„Să pui bani la ciorapi, spunea el mereu.”

A profitat din plin de posibilitatea de a folosi serviciile CEC-ului.

Da! Instituția există și azi. S-a aliniat la cerințele pieței, s-a rebranduit. Acum se numește CEC BANK. Au renunțat la folosirea carnetelor pentru că internetul i-a cucerit pe toți. 

Dar o pot convinge eu pe fiica mea, tânăra mea studentă, să-și depună economiile la bancă???

 

Să-i spun că decât să-și mai cumpere încă o fustă, aceeași formă și aproximativ aceeași culoare cu cea care stă de o lună pe umeraș în dulap, mai bine ar depune acea sumă la o bancă ca să economisească pentru o achiziție importantă?

 

Să-i spun? 

I-a spus bunicul ei. El așa știa, că dacă vrei aragaz, strângi ban cu ban într-un cont unde nu te poți atinge de ei pentru o perioadă. 

 

Nevoile fiicei mele sunt imediate și dacă s-ar putea să fie îndeplinite… ieri.

 

Va asculta fiica mea sfatul bunicului?

 

Niciodată. 

 

Ce pot face însă, este să-i explic avantajul de economisire prin …. cumpărături. Sunt convinsă că varianta asta o să-i placă mult mai mult. 

 

Cum? Prin cashclub.ro, platforma care permite accesul la peste 800 de magazine partenere.

Dacă tot dă iama prin magazine, măcar să o fac inteligent. 

 

Momentul propice să-și facă cont? Acum.

Mai ales că urmează perioada cu cele mai mari reduceri.

 

Triunghiul Bermudelor în materie de cumpărături 

 

desen realizat în Canva

 

De ce îi recomand fiicei mele această platformă? 

Pentru ușurința în folosire. Poate descărca aplicația pe orice device:

 

Durează doar câteva secunde să instaleze extensia https://bit.ly/3m1Hdmg.

Pentru telefon are aplicație cashback gratuită. 

Apoi depinde numai de ea dacă beneficiază sau nu de #smartshopping, mai ales că  indiferent de perioadă există minunatele „Cupoane de reduceri”.

 

Să ne imaginăm că studiază (doar e studentă, nu?!) un nou proiect la calculator și își amintește că îi trebuie o anumită carte. 

Minimizează fereastra în care lucrează, deschide platforma cashback, merge în pagina Comparator de prețuri tastează titlu cărții, selectează butonul pentru ordonarea prețului, alege versiunea preț descrescător sau preț crescător. O lungă listă cu produse care conțin în titlu cuvintele scrise în căsuța de căutare se va deschide cu informații despre magazinele partenere care au diverse produse. 

Cel mai important aspect: sub preț este afișat bonusul.

 

Eu am făcut o probă. Mi-am făcut cont în platformă. Am scris “Cel mai iubit dintre pământeni”. Cartea este (selectez din listă doar 3 parteneri) la libris.ro cu 5.6 % bonus, la carturesti.ro 6 % bonus, la librariadelfin.ro cu 5 % bonus.

 

Daaaar, surpriză! Am primit și informația că există un set de tricouri imprimate numit “Cel mai iubit.” Și că voi primi 5% bonus. Sunt curioasă să aflu mai multe. Prima imagine este din partea CashClub care îmi reamintește că pot trimite linkul unui prieten care cred eu că ar fi interesat și voi primi comision când acesta va achiziționa un produs urmărind acel link.

 

Păi nu e perfect?! Este!

 

Nu știu când cel informat de mine va face o achiziție. După un anumit număr de zile, revin cu informații despre acest aspect, în contul meu vor intra banii din comision.

Dacă tot sunt la capitolul căutări mă gândesc că soțului meu îi plac obiectele din lemn. Am nevoie de o sugestie pentru un cadou de sărbători. În căsuța de căutare scriu lemn, selectez crescător prețul: observ un produs Joc din lemn Ciclul vieții, bonusul este 5%. 

Ar putea fi cadoul pe care soțul să-l pregătească pentru un nepoțel. Ocazie pentru amândoi să petreacă timp frumos împreună.

 

Dar totuși ar trebui și ceva pentru soț. Voi reaplica aceeași tehnică.

Dar să revenim la modalitatea de încasare a bonusurilor (partea ce mai dorită, nu?)

 

Există 3 pași:

 

  1. Clientul se înregistrează, își alege produsul sau produsele căci cine poate rezista unor asemenea oferte?

 

  1. Achită, primește produsul și IMPORTANT de știut, nu îl returnează (asta înseamnă o perioadă de 30 zile, conform politicilor aferente cumpărăturilor online.

     3.După aceste 30 zile, în următoarele 15 zile magazinul partener face plata către platforma cashback, moment în care comisionul apare în contul clientului.  

 

Deci în 45 zile se primesc banii înapoi în cont.

 

În cazul unor parteneri externi această perioadă poate fi chiar de 180 zile. 

 

De reținut: perioada de timp variază de la partener la partener, dar informația este afișată pe pagina fiecăruia, astfel încât fiecare cumpărător să acționeze conștient. 

 

Cu ce noutăți mai vine platforma: cel mai nou program REFERRAL

 

Ei, dacă tatăl meu ar citi acest articol sigur m-ar întreba ce mai este și asta!

 

Este programul de răsplată pentru recomandare. Adică eu recomand platforma, și primesc 30 lei în contul meu atunci când o persoană face o comandă validă, adică achită produsul.

Dar și persoana respectivă primește 30 lei. E ca un cadou de bun venit.

 

În contul meu este un buton maaaaare verde pe care scrie cu alb: Invită-ți prietenii.

Se numeste Link referral

Am și eu link:

https://cashclub.ro/register?ccref=IbGd1TdF

 

Acum să revenim la fiica mea. De ce zic eu că învață să economisească. Pentru că acei bani care se strâng în cont îi poate folosi dacă dorește să achiziționeze ceva mai valoros. De exemplu o vacanță, platforma având contract și cu sit-uri de turism. 

Sau poate într-o zi are nevoie de o canapea. 

 

Ea oricum face cumpărături din aceste magazine: consumabile, cosmetice, accesorii, haine, de ce să nu beneficieze de această oportunitate?

 

Încă un mic amănunt: dacă produsul dorit nu este de găsit încă în magazinele partenere ești rugat să trimiți un mesaj la adresa contact@cashclub.ro apoi începe povestea, adică reprezentanții CashClub vor face tot posibilul ca tu să primești bonusul.

Plățile produselor nu se procesează pe această platformă ci pe cele ale magazinelor partenere, care au tot interesul să investească în securizarea acestora. 

 

De ce să folosești totuși platforma? 

Pentru că aici vin bonusurile. 

Și pentru că îi place teribil fiicei mele să stea cu telefonul în mână și sunt convinsă că nu e singura, mai bine sugerez tuturor să privească filmulețul: 

 

https://youtu.be/v1zSODLjaxg

 

Articol scris pentru SuperBlog 2022

Gabriela Marinescu

Am multe roluri: fiică, soră, soție, mamă, mătușă, verișoară....
Aș fi vrut să fiu profesoară, dar viața m-a dus către o facultate cu profil tehnic. Nu știu dacă era în firea mea partea pragmatică; poate liceul industrial, mai apoi facultatea de electrotehnică m-au determinat să fiu o persoană practică. Mânuiesc cu ușurintă o bormașină electrică, o motosapă, repar instalația sanitară, dar cel mai mult îmi place să mânuiesc stiloul.
Îmi plac cuvintele. Sunt fascinată de puterea lor. Cu un cuvânt poți mângâia sau lovi.
Eu sunt Gabriela Marinescu

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Privacy Policy