Cu Answear.ro în Bradul Copilăriei Există Cadouri

În bradul copilăriei eu agăţam speranţe.

Întotdeauna au existat copii bogaţi şi copii săraci.

Am fost în clasa de mijloc. Părinţii făceau economii, ei au trăit şi vremuri mai grele. Nu aruncau cu banii oricând, oricum.

Când eram în şcoală, nici nu se termina bine ultima oră de curs că şi eram în drum spre ţară. În casa bunicilor ne petreceam vacanţele.

 

De obicei Crăciunul ne prindea printre nămeţi. Nu-mi amintesc nici o vacanţă de iarnă fără sanie, şosete îngheţate sau mânuşi ţepene de la zăpada de pe ele.

Ne certau bunicii dar a doua zi eram iar pe derdeluş. 

În casa lor ne strângeam toţi verişorii, dar când mergeam la derdeluş veneau şi copii din vecini.

Unii era norocoşi, rămăseseră de la fraţii mai mari ghete pe care le roteau, căci de pe-o zi pe alta nu apucau să se usuce.

 

Acum sunt puţini copii care au rămas doar cu o pereche de ghete. De obicei înaintea sărbătorilor, părinţii mai înstăriţi fac pachete. Încălţămintea ce rămâne mică este strânsă şi trimisă prin diverse ONG-uri către cei mai puţin norocoşi.

 

Dar nu înainte de a se asigura că pot achiziţiona achiziţiona încălțăminte copii pe Answear.ro.

 

În satul copilăriei mele, seara de ajun era cea mai aşteptată. Câteva zile înainte îi ajutam pe băieţi să repare STEAUA. 

 

Pe un cadru de lemn sub formă de stea erau prinse şuviţe de hârtie. Cu cât era mai mare steaua şi mai bogată cu atât se credea că gazdele care o primeau erau mai bogate în anul următor.

 

La colindat plecau numai băieţii ceva mai măricei. Noi fetele rămâneam acasă, cu panerele pline de nuci, mere, mai târziu cu… bani.


Acum nu se mai împart colindătorilor fructe. Doar bani. Pentru că la cumpărăturile online nu prea poţi să plăteşti cu un măr, o nucă sau o felie de cozonac.

 

După ce vizitezi pagina geci și ghete pentru copii  pe Answear.ro, şi-ţi alegi forma, culoarea, mărimea, adaugi în coş ce-ţi place şi…. scoţi cardul cu bani..

 

Dar dacă Ai un card cadou? Ei bine îl vei folosi în etapa de plată. 

Te mai gândeşti sau nu dacă mai plăteşti 19.90 lei pentru o super împachetare gen cadou.

În pagina fiecărui produs sunt şi informaţiile despre livrare.

 

Pe teritoriul României dacă în coş ai adăugat produse cu o valoare peste 200 lei beneficiezi de livrare gratuită. Dacă nu pentru 14,90 lei, te colindă agenţii de la transportatorul Fan Courier.

 

Sau poate ai noroc şi eşti în apropierea unuia din cele 180 de puncte de distribuire în toată România numite pick-up point Packeta.

 

 

Acum te gândeşti că dacă tot faci comanda decât să plăteşti transportul mai bine mai arunci o privire şi prin alte pagini ca de exemplu în rubrica haine fete pe Answear.ro;

 

Sunt multe categorii dar cuprind tot ce se poate inventa în materie de îmbrăcăminte: Bluze subțiri şi cămăși, Bluze și hanorace, Body-uri, Compleuri și treninguri, Costume de baie, Fuste, Geci şi paltoane, Haine pentru bebeluși, Jeans și salopete, Lenjerie, Pantaloni scurţi, Pantaloni şi leggings, Pulovere și cardigane, Rochii, Sacouri şi veste, Salopete, Tricouri, Şosete.

 

Şosete… mă bufneşte râsul, într-un an toţi verişorii care ne petreceam vacanţa la ţară, asta am găsit în pomul de Crăciun: şosete de lână tricotate de bunica. Erau toate la fel, culoarea untului, aceeaşi mărime. Ca să nu ne certăm pe ele, câte o cruciuliţă din aţă era cusută în dreptul gleznei. Fiecare pereche avea crucea în altă culoare.

 

Acum modele şi culori sunt pentru toate gusturile. E greu să te hotărăști. Dacă mai iei în calcul că trebuie să le şi asortezi cu rochii fete pe Answear.ro te apucă Crăciunul până te hotărăşti.

 

De ce?

 

Pentru că au produse de la peste 500 de branduri

 

Ce să zic? Distracţie plăcută.

 

Bine că au început reducerile din timp. Acum au campania: 

Pentru copii: Lucky Friday! TOTUL cu -30%.  Şi cu litere mici probabil ca să nu ne sperie scrie: 26524 produse care beneficiază de această promoţie.

 

Păi nu era mai simplu în copilărie când doar vedeam în filme hăinuţe colorate?

 

În magazinele comuniste predominau 2 culori maro, negru şi albastru pentru uniformele şcolare. A! Şi cămăşi albe. Doar albe. Mai târziu au apărut cele albastre.

 

Şi astea erau mai mult pentru băieţi.

 

Acum în rubrica haine pentru băieți pe Answear.ro, găsesc inclusiv cămăşi roz.

Chiar aşa de ce să nu poarte şi băieţii roz, că doar e culoarea dragostei. Şi ce? Ei nu sunt iubiţi?

 

Să nu mai vorbesc de modele, materiale, imprimeuri (nu-mi aduc aminte să fi văzut în copilăria mea cămaşă de bumbac imprimată cu elefanţi.

 

Am auzit de câteva ori mămicile de băieţei strigând după ei la locul de joacă, hai dulceaţa lui mama să -ţi fac părul codiţă.

 

Şi dulceaţa lui mama venea alergând cu ciocolata prelingându-se printe degetele pe care le ştergea cu spor de Mini Rodini camasa de bumbac pentru copii.

 

Păi nu cumpără mama altă cămaşă pentru dulceaţa ei? Cumpără.

Sit-ul să fie activ că produse sunt.

 

A să nu uit beneficiezi  -15% discount* la prima comandă, dacă te abonezi la newsletter.

 

 

 

Ce mi-am dorit atunci doresc şi acum pentru toţi copii lumii: În fiecare zi să fie sărbătoare, să primească mereu hainele potrivite pentru orice anotimp şi orice împrejurare.

 

Fiecare zi să fie un dar pentru ei.

 

 

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2022 Proba 20. Ce haine ți-ai fi dorit să primești de Crăciun, în copilărie?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

  

 

Gabriela Marinescu

Am multe roluri: fiică, soră, soție, mamă, mătușă, verișoară....
Aș fi vrut să fiu profesoară, dar viața m-a dus către o facultate cu profil tehnic. Nu știu dacă era în firea mea partea pragmatică; poate liceul industrial, mai apoi facultatea de electrotehnică m-au determinat să fiu o persoană practică. Mânuiesc cu ușurintă o bormașină electrică, o motosapă, repar instalația sanitară, dar cel mai mult îmi place să mânuiesc stiloul.
Îmi plac cuvintele. Sunt fascinată de puterea lor. Cu un cuvânt poți mângâia sau lovi.
Eu sunt Gabriela Marinescu

Articole recomandate

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

I accept the Privacy Policy